KONYA / AKŞEHİR - Karahüyük Ali Akkanat İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin kuruluşunun ve ulu önder Atatürk´ün geleceğimiz olan çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 104.yılı bu yılda tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

İngilizce Öğretmenimiz Dilek Arslan tarafından okulumuzda yürütülen My Digital Classroom projesi kapsamında öğrenciler ve öğretmenler arasında kaynaşma, iletişim ve etkileşim sağlamak adına Yunanistan, Ürdün, Romanya, İtalya ve Türkiye'den proje üyesi ülkelerle çevrimiçi görüşmeler düzenlendi.

Kas

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında , Okulumuza ait “Aralık ayı Karahüyük Ali Akkanat İlkokulu Okul Gazetesi 15 Temmuz Özel Sayısı” çıktı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder, Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK´ü anma töreni okulumuzda yapıldı.

Ekm

Okulumuz değerler kulübü temsilci öğretmenleri Aydın TÜZÜN , Muhlis ÖZTOP koordinatörlüğünde  ve okulumuz değerler kulübü öğrencilerimizin katlımı ile  Şehit Bilal GÜLCAN'ı Karahtüyük Mahalle Mezarlığında  ziyaret edip dua ettiler.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okul programımızı gerçekleştirdik. Programı hazırlayan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Galip GÜNDÜZ, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Muhlis ÖZTOP ve öğrencilerimize teşekkürler.

Ekm

Okulumuzun bahçesinde oyun alanlarında yenileme yaptık.

Yeni oyun alanı oluşturmada ve mevcutların boyanması çalışmalarında emek harcayan Ortaokul Müdür Yardımcısı Yasin KÜÇÜKKARACA'ya, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gökhan KILIÇ'a ve Hizmetlimiz Hasan Hüseyin CÜCE'ye teşekkürler.

Ock

Okulumuz geçen yıl kurucusu olduğu Tanıştırayım Arkadaşım Kitap projesi  UDS tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Kas

Okulumuz idarecileri, velilerle buluşma çerçevesinde mahallemizdeki kahveleri ziyaret etti.