KONYA / AKŞEHİR - Karahüyük Ali Akkanat İlkokulu

İYİLİK PINARI HAREKATI DÜZENLİYORUZ

1/A sınıf öğretmeni Halil KAYA tarafından kurulan İyilikler Kulübü e twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz harekat bölgesinde arkadaşlarına moral oluyor.

Projemizin kurucu ortaklarından birinin Akçakale ilçesinde çalışmasından esinlenilerek oluşturulan etkinlikle Türkiye'nin 45 farklı ilinden  100'e yakın okul Akçakale'deki arkadaşlarına moral vermek amacıyla onlara oyuncaklar gönderiyor. Çığ gibi büyüyen etkinlik saywesinde şuana kadar sınır bölgesindeki 14 okula hediyelerimiz ulaştı. Öğrencilerimiz arkadaşlarının yanında asker abilerini de unutmadı. Askerlerimiz içinde mektupşar yazdılar, onlarada moral oldular. Etkinliğimize destek vermek için 1/A sınıf öğretmenimiz Halil KAYA ile irtibata geçebilirsiniz.

Yayın: 16.01.2020 - Güncelleme: 16.12.2022 00:37 - Görüntülenme: 152